De TOM-Group opent twee nieuwe magazijnen in Bladel, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. De onderneming zegt de ruimtes hard nodig te hebben om door te kunnen blijven groeien. Het aantal magazijnen komt daarmee op tien.

TOM begon in 2015 als kleine fietsenwinkel in Tilburg. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met ruim vijfhonderd medewerkers en veertien webshops. De ruim twee miljoen artikelen liggen op voorraad in de eigen warehouses. Het assortiment bestaat onder meer uit fietsen, speelgoed, sportartikelen, kleding, huis- en tuinartikelen, dierbenodigheden, feestartikelen en boeken.

Vlak voor kerst meldde TOM dat het 12,5 miljoen euro groeigeld heeft opgehaald. Volgens ceo Tom te Riele worden er meer webshops geopend in de non-food vrijetijdssector. Ook gaat TOM de b2b-activiteiten verder uitbouwen en wordt TOM actief op meer marktplaatsen. Daarnaast zal de formule Giga-Bikes verder worden uitgerold, zowel online als met nieuwe fysieke winkels.