Corine Noordhoff bijzonder hoogleraar Retail Marketing

Corine Noordhoff is met ingang van 1 maart bijzonder hoogleraar Retail Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. De benoeming is voor vijf jaar en wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Anton Dreesmann.

Noordhoff is sinds 2012 werkzaam bij A.S. Watson. Bij het moederbedrijf van onder meer Kruidvat, Trekpleister en Ici Paris XL is ze manager analytics & insights. Daarvoor was ze assistant professor aan de VU in Amsterdam. Ze zal haar aanstelling combineren met haar functie bij A.S. Watson.

"Retail is een uitdagende wereld, waarbij de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen", weet Noordhoff. "Veranderend consumentengedrag, nieuwe kanalen, steeds meer data, de markt is volop in beweging. Met deze benoeming kan ik mijn passie voor wetenschap en retail met elkaar combineren en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het klaarstomen van talenten voor dit uitdagende vakgebied."

Reacties 1


Joost Kriek 15 jan, 17:17

Als je dan zo'n expert ben, zet dan zelf iets op en laat zien hoe het moet. Ik krijg altijd een beetje de kriebels van die retailexperts die zelf nooit een winkelbedrijf hebben opgestart.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!