Op 16 maart zal Prestop vanuit hun showroom diverse toepassingen van bestelzuilen /self-order kiosken, klanten cases, applicaties en betaalmethodes naar voren brengen. Bijwonen van dit webinar wordt beloond met een gepersonaliseerd flesje Heineken. 

Aanmelden en gratis flesje Heineken
Tijdens dit webinar ligt focus op de toepassingsmogelijkheden, implementatie van een bestelzuil in de horeca, QSR en retail. 
In samenwerking met Heineken krijgt iedereen die actief heeft deelgenomen aan één van deze webinars een gepersonaliseerd flesje Heineken bier, mits ook ingeschreven via het inschrijfformulier dat je aantreft op www.prestop.nl/webinars/

Toepassingen
Bewezen is dat een bestelzuil meer omzet oplevert, het personeel ontlast, voor minder fysiek klantcontact en voor kortere  wachtrijen zorgt en veilig is. Met bestelzuilen hoeft er minder voorraad in de winkel beschikbaar te zijn en hoeft er geen nee verkocht te worden. Bestelzuilen kunnen worden toegepast in de horeca, restaurants, onbemande winkels, retail, etc. Tijdens het webinar zullen klantencases van vanHaren, Heineken en Domino’s naar voren worden gebracht.

Partners
Prestop onderscheidt zich in de markt door als fabrikant zeer nauw samen te werken met kassaleveranciers, webshop developers, applicatiebouwers en Payment Service Providers (PSP’s). De It-specialisten en implementatie specialisten van Prestop zorgen met de applicatie partners van Prestop dat de eindklant wordt ontzorgd.

Betaalmethodes
Met de opkomst van Ideal QR, Payconiq, Paybylink en zelfs Tikkie is het mogelijk om te betalen zonder gebruik te maken van een pinautomaat of NFC reader. Tijdens het webinar demonstreert Prestop de diverse betaalmogelijkheden maar ook hoe mbv QR adresgegevens kunnen worden ingevoerd via een mobile applicatie.
Prestop heeft de expertise in huis om de implementatie van diverse betaalmogelijkheden te ondersteunen. 
Prestop is gecertificeerd partner van de grootste PSP’ers zoals Adyen, CCV, ICEpay, Pay.nl, Payconiq, Worldline, Tikkie, CM.nl en diverse anderen. 

Door deze partnerships kunnen we de webshopbouwers optimaal begeleiden bij het implementeren van de diverse betaalmogelijkheden. Prestop bouwt namelijk zelf GEEN webshops en bestel applicaties. De kennis op het gebied van deze betaalmogelijkheden is bedoeld om de partners en haar klanten te ontzorgen.

Wereldprimeur
Tijdens dit gratis event zal Prestop een bestelzuil presenteren met een breedte van slechts 24 cm breed en 204 cm hoog. Dit betekent dat de zuil zeer goed opvalt en tegelijkertijd zeer weinig ruimte in beslag neemt. De zuil is uit te rusten met betaalterminals van Verifone, Worldline en Ingenico. Hierdoor is het mogelijk om naast betalen met pin ook contactloos te betalen zoals Apple Pay.  

Duurzaam
Prestop is de enige producent die al jaren geleden de focus heeft gelegd op duurzaamheid, circulariteit en veiligheid. Doordat we het touch gedeelte achter glas verwerken, zijn deze bestelzuilen zeer eenvoudig schoon te maken maar zijn ook onderdelen optimaal afgeschermd en makkelijk te vervangen, te repareren en te hergebruiken

Over Prestop
Prestop is gevestigd in Son & Breugel en is de grootste fabrikant van bestelzuilen. 
www.prestop.nl
0499-367600