Bezorgplatform Bringly haalt groeigeld op

Bezorgplatform Bringly heeft groeigeld opgehaald. De investeringsronde werd geleid door Ponooc, een fonds dat gelieerd is aan Pon Holdings. Ook Shamrock Ventures deed mee, net als 'ervaren marktexperts'.

De partijen doen geen uitlatingen over de hoogte van het bedrag. "Het is een significante investering die ons verder gaat helpen bij de volgende groeifase", zegt directeur Rajiv Laigsingh tegen RetailNews. Het geld wordt onder meer gebruikt om naar meer plaatsen te gaan en om de software door te ontwikkelen. Ook wordt het team uitgebreid.

Bringly is actief in ruim veertig steden in Nederland en België, met meer dan 1200 fietskoeriers en elektrische vervoerders. Pakketjes worden dezelfde dag bezorgd, desgewenst binnen een uur.

Laigsingh verwacht dat er dit jaar nog meer steden bij komen. Daarbij laat Bringly zich vooral leiden door de vraag van huidige en nieuwe klanten. "We hebben niet als doel om zoveel mogelijk steden aan te sluiten, maar zoveel mogelijk kwalitatieve en interessante steden aan te sluiten. Het kunnen er twintig zijn, maar ook drie heel goede. Dat laatste zou mijn voorkeur hebben." Onder meer The Body Shop en Shoebaloo zijn bij Bringly aangesloten.

Zie ook: Hoe Bringly de winkel naar de klant toe brengt

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!