Action opgelucht na loskomen Suez-schip

Action is opgelucht dat containerschip Ever Given in het Suezkanaal is vlotgetrokken. "Anders was het een groot drama geworden", zegt een woordvoerster van de koopjesketen tegen RTL Nieuws.

Het vierhonderd meter lange containerschip zat dagenlang vast in het kanaal, waardoor honderden vrachtschepen strandden. Het kan het nog dagen duren voordat de file is opgelost.

Een deel van de schepen die onderweg zijn uit Azië is al de andere route rondom de Kaap aan het varen. "Dat betekent dat er ook schepen niet door het Suezkanaal hoeven, maar die komen dus later aan." Dat is bij sommige producten niet zo erg, zegt de woordvoerster, 'maar je wil geen tuinspullen pas in oktober'.

Op korte termijn zijn er geen gevolgen voor Action, ook omdat alle artikelen de komende weken op voorraad in de distributiecentra zijn. Ook zijn de meeste spullen voor het voorjaar al binnen. "We denken dat het redelijk te managen is." Wel wacht Action nog op spullen voor de zomer.

Reacties 12


Jan Jansen 30 mrt, 19:01

"evergreen"


Manja Bouwmeister 30 mrt, 21:39

Die spullen kunnen mij niet schelen. Evergreen is nauw betrokken bij kinderhandel. De kans is zeer groot dat er kinderen zitten in een aantal containers. Als dat zo is hoop ik dat ze nog leven en snel gered worden.


Hugo de Boer 31 mrt, 00:07

Manja, voor de rest alles goed? Dit valt in dezelfde reeks met sprookjes over pizza restaurants in New York en verhalen over "Lizzard-men" ?


d. g. 31 mrt, 12:45

Dacht dat Action alleen spullen kocht uit faillissementen. nu is het dus een winkel waar de volledige import uit China komt.


Leo Knaap 31 mrt, 18:48

D.g welke steen heb je onder gelegen?


Op Ruimer 31 mrt, 23:02

Manja Bouwmeester.
Waar heb jij het over ??
Welke kinderhandel ??
Ben ik misschien te lang weg geweest van deze wereld??.

D.G.
Sinds de oprichting van Action is het bekend dat ze hun spullen uit China halen.
Hallo wakker worden.
Minder slapen.


F F 1 apr, 18:43

Hugo de boet,

Je moet eens wat zelfonderzoek gaan doen en minder in die wolken zitten als een hersenloos schaap


Henriette Huisman 4 apr, 15:01

Niet alleen action maar vrijwel alles wat wij gebruiken komt uit China en omliggende ksnden


Hugo de Boer 5 apr, 12:09

F F, gaarne eerst even lezen. Het is de Boer, niet de boet. Maar op welk kanaal van Lange Frans heb je sprookjes gehoord over Evergreen?


Manja Bouwmeister 5 apr, 17:25

Beste Hugo, als de mainstream media ergens over zwijgt, kan dat een reden hebben. Dat wil nog niet zeggen dat iets niet waar is. Iets is niet pas waar als het in het nos journaal komt. We leven in een rare tijd waarin veel verzwegen wordt en veel desinformatie verspreid wordt. Ik doe niet aan welles nietes spelletjes maar wil je uitnodigen om je open te stellen voor waarheden waar de msm over zwijgt. Zodat je een klein beetje voorbereid bent als er straks schokkende zaken naar buiten komen. Ik hoor inmiddels over ruim 1200 lijken en ruim 1300 levenden maar het is allemaal nog niet bevestigd. Dat er alleen maar onschuldige goederen aan boord waren is evenmin bevestigd. We moeten het gewoon afwachten.


Roem Ert 6 apr, 11:30

Beste Manja, helaas wordt er ook veel desinformatie verspreid op kanalen die niet onder de MSM vallen.


Paul Andriessen 7 apr, 14:36

Als iets niet bewezen is kan het nog wel waar zijn!
Het zou zo maar kunnen dat onder de Alpen over de gehele lengte t
overballen liggen.
Bewijs maar dat het niet waar is!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!