'Winkels 21 april open als cijfers het toelaten'

Het kabinet werkt aan een plan om de winkels op 21 april weer te openen. Ook de terrassen mogen dan weer van het slot. Dat melden diverse Haagse bronnen aan RTL Nieuws

Naast het openen van winkels en terrassen zou ook de avondklok op 21 april worden opgeheven. De versoepelingen hangen af van de ontwikkelingen van de besmettingscijfers en het advies van het Outbreak Management Team.

De opening van de winkels is onderdeel van een breder plan om Nederland te versoepelen naar een zomer zonder coronamaatregelen. Winkels moesten op 15 december 2020 hun deuren sluiten. Vanaf 3 maart is winkelen op afspraak toegestaan.

 

Reacties 7


Hugo de Boer 7 apr, 23:41

Dus iedereen nog heel even heel goed aan de regel houden om te voorkomen dat de besmettingen teveel oplopen. En de viruswappies zoals Willem E. en de Museumplein-anarchisten even goed in hun hok houden.


Herman Beumer 8 apr, 07:46

Staar jij je maar weer blind op de zoveelste belofte Hugo, en laat een ander het echte werk doen om een eind te maken aan alle leugens die beslist nog zullen volgen !!


Joost Kriek 8 apr, 09:40

Hou ons maar die wortel voor en dan straks is het 21 april en zegt men jullie hadden geen discipline met Pasen dus we verlengen weer.


Hugo de Boer 8 apr, 12:28

Herman, als de winkels uiteindelijk niet open moeten, moet je niet bij mij gaan klagen, maar bij degenen die ervoor hebben gezorgd dat de besmettingen weer toenamen. Oftewel viruswappies zoals Willem E. en de Museumplein-anarchisten. Maar als jij een einde aan zogenaamde leugens wil, dan geloof je in een mislukte dansleraar?


Wil Gerlich 8 apr, 13:19

Als al die mensen nou eens stoppen met onnodig testen dan zijn we zo van die ellende van lockdown af het is heel normaal om in deze tijd een snotneus te hebben


Minke de Jong 8 apr, 20:25

Laten we hopen dat we weer normaal open kunnen. Op afspraak winkelen is een niet werkende regeling voor ons . Verder komen besmettingen niet door winkels zie maar naar de supermarkten.


Dirk Toire 9 apr, 09:11

Blijft ergens toch wel vermakelijk om te lezen dat het kabinet alles zou hebben kapot gemaakt. Als men de grenzen over gaat, komt men toch dezelfde situatie tegen? Of is dit kabinet indirect ook verantwoordelijk voor de situatie in Tsjechie of wellicht in Brazilie. Laten we er van uit gaan dat de winkels weer open gaan en dat we spoedig terug gaan naar het leven wat we willen. Ik verwacht dan alleen wel dat er een bepaalde groep zich dan gaat vervelen; waar blijft mijn wekelijkse media aandacht? Waar kan ik vandaag staken? Tegen welke regel kan ik nou eens schoppen? Of moet ik toch maar eens een cursus of studie gaan volgen tijdens die spaarzame uurtjes....

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!