Nieuwe ceo bij HEMA van start

Nieuwe ceo bij HEMA van start

Saskia Egas Reparaz is deze dinsdag gestart als ceo van HEMA. Egas Reparaz volgt Tjeerd Jegen op, die zes jaar aan het roer van de warenhuisketen heeft gestaan. 

Egas Reparaz is afkomstig van Etos, waar zij als ceo de leiding had. Het was even nog onzeker of de nieuwe HEMA-ceo op 1 juni kon beginnen, omdat haar voormalige werkgever Ahold Delhaize vasthield aan het concurrentiebeding. Uiteindelijk is 'in constructief onderling overleg tot een datum gekomen die voor alle partijen aanvaardbaar is', aldus Pieter Haas, voorzitter van de Raad van Commisarissen van HEMA in een statement.

Naast de aanstelling van Egas Reparaz is ook het merendeel van het management vernieuwd. Zo is Wilma Veldman (afkomstig van Zeeman) aangesteld als chief product officer en wordt Bas Verheijen (medeoprichter Picnic) chief customer officer bij de warenhuisketen. Machiel Lagerweij (ex-Bijenkorf) start als chief operating officer. 

RetailTrends onderzocht eerder of HEMA met het nieuwe managementteam klaar is voor een frisse, nieuwe start. Of gaat het warenhuis terug naar wat het ooit was?

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!