De Oscars van e-commerce: de 2021 Gartner Magic Quadrant is nu uit 

De belangrijkste publicatie in de industrie van het jaar. Ontdek hoe toonaangevende analisten de meest relevante vendoren evalueren in een markt die zich snel ontwikkelt. En zie zelf waarom Spryker wordt erkend als een visionair, vooruitstrevender dan elke andere leverancier. 

Gartner, opgericht in 1979, is een van de toonaangevende analistenbureaus wereldwijd, en Gartner's Magic Quadrant for Digital Commerce is een gerenommeerde bron voor kopers van digitale software. Het biedt begeleiding door middel van een uitgebreide beoordeling op basis van de criteria "volledigheid van visie" en "vermogen om tot executie over te gaan". En nu is het weer de tijd van het jaar, waarin de commerce-wereld naar Stamford, Connecticut kijkt, omdat Gartner zojuist zijn 2021 Magic Quadrant heeft vrijgegeven.

Vorig jaar was Spryker het jongste bedrijf ooit dat werd erkend in het Magic Quadrant. Dit jaar heeft Spryker meer progressie geboekt dan welke andere leverancier dan ook en is nu erkend als een Visionary in digital commerce, wat een weerspiegeling is van de 100% groei in klanten en omzet. 

Gartner erkent Spryker in het 2021 Magic Quadrant voor Digital Commerce voor zijn composability en native enterprise marketplace operations-capaciteit en noemt het "een differentiator onder Magic Quadrant-leveranciers" en een "toonaangevend product in de zin dat het is ontworpen met het oog op business agility".

Download gratis het 2021 Magic Quadrant en lees waarom Gartner suggereert dat "digital commerce-leiders die een modulair commerce-framework nodig hebben voor zowel B2B- als B2C-commercemodellen, Spryker zouden moeten overwegen".

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!