Rituals betreurt ophef rondom samenwerking met 'Moonsisters'

Rituals betreurt ophef rondom samenwerking met 'Moonsisters'

Rituals betreurt de ophef die is ontstaan over de samenwerking met de zussen Van Lexmond, ook wel de ‘Moonsisters’ genoemd. Het cosmeticabedrijf benadrukt op de website 'met klem' dat het zich vanaf het begin volledig aansluit bij het vaccinatiebeleid van de overheid. 

Rituals kreeg deze week veel kritiek op social media vanwege het aanbieden van de zogenoemde Moon Calendar van de zussen Lieke en Jetteke van Lexmond. Zij zeggen te leven ‘volgens de maancyclus’. Zo stelden zij dat de bestorming van het Capitool op 6 januari dit jaar te maken had met de stand van de planeten. Ook hebben ze zich kritisch uitgelaten over de coronamaatregelen. 

Rituals zegt dat de samenwerking met de zussen enkel betrekking heeft op het aanbieden van de Moon Calandar, een product dat volgens het bedrijf al jaren met succes in Nederland wordt verkocht. De pagina waarop de zussen vertellen over de Moon Calandar is offline gehaald en het verhaal over de kalender staat er ook niet meer op.

Reacties 2


Leonard Van Liere 7 okt, 18:44

Ongelofelijk stomme actie van Ritual. Wil je dit nog redden dan zul je met onmiddellijke ingang alle contacten met deze zelfbenoemde kwakzalvers moeten verbreken. En naar buiten moeten treden met jouw stappen.
Bodyshop, DA, Etos adressen genoeg voor uitstekende alternatieven


Aardappel Peer 9 okt, 22:31

Zielig

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!