Scheidend State of Art-directeur Kuijf: 'Ik heb nooit een contract gehad'

Hans Kuijf heeft woensdag na 35 jaar officieel afscheid genomen van modemerk State of Art. De commercieel directeur was eind jaren tachtig de eerste medewerker van het Achterhoekse kledingbedrijf.

Kuijf heeft in al die jaren nooit een arbeidscontract gehad, vertelt hij in een uitgebreid interview met RetailTrends. “Albert (Westerman, oprichter, red.) maakte met mij één afspraak: als ik voor State of Art zou zorgen, zorgde hij voor mij.” 

Sinds het merk in 2019 werd overgenomen door investeerder Quadrum Capital is er volgens hem veel veranderd. “Het is niet altijd meer helemaal mijn wereld.” Kort voor het overlijden van Albert Westerman in 2018 beloofde Kuijf dat hij in ieder geval tot eind 2021 zou aanblijven bij State of Art. “Dus dat doe ik, maar dan is het ook wel genoeg.”

Kuijf sluit niet uit dat hij na State of Art nog een nieuwe klus aanpakt. Over wat dat zou kunnen zijn heeft hij nog niet nagedacht. “Eerst maar een beetje loskomen, dat is wel nodig. 35 jaar zet je niet zomaar aan de kant.”

Lees hier het hele afscheidsinterview met Hans Kuijf.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!