Local Heroes wordt landelijk actief

Local Heroes, een besteldienst voor boodschappen, is sinds vrijdag landelijk actief. Buiten Amsterdam kan er online worden besteld bij 23 marktkramen van bakkerij 't Stoepje.

Het is een initiatief van Maarten Coumans, die eerder onder meer bij Unilever en Ahold werkte. Via de app van Local Heroes kunnen er sinds het begin van de coronacrisis boodschappen worden besteld bij lokale (markt)ondernemers in Amsterdam-West. De boodschappen kunnen worden opgehaald bij een pick-up point op de Ten Katemarkt of thuisbezorgd worden door fietskoeriers.

Vrijdag zijn in de hoofdstad drie pick-up points toegevoegd: Amsterdam-Oost (Dappermarkt), de Noordermarkt en Station Lelylaan. Binnenkort volgt waarschijnlijk Amsterdam-Zuid. Daarnaast zijn 23 marktkramen van bakkerij 't Stoepje toegevoegd, in onder meer Culemborg, Gouda, Leiden, Putten, Utrecht, Waddinxveen, Wageningen en Zeist.

Local Heroes sleepte eerder dit jaar een investering van twee miljoen euro binnen via het tv-programma Dragon's Den, het hoogste bedrag dat daar ooit werd opgehaald. Michel Perridon en Pieter Schoen kregen in ruil voor de investering 35 procent van de aandelen. Een jaar geleden haalde Coumans bij drie familiefondsen al in totaal een miljoen euro op.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!