Winkelen op afspraak zit er nog niet in

Winkelen op afspraak zit er nog niet in

Winkelen op afspraak is 'op dit moment' geen optie. Dat zei minister Stef Blok van Economische Zaken in een debat over de coronamaatregelen.

Volgens Blok zou het dan vooral in grote winkels te druk worden, zeker in de periode rond de feestdagen. De mogelijkheid zit wel 'in de gereedschapskist' als de coronamaatregelen stap voor stap kunnen worden versoepeld.

Anders dan click & collect is winkelen op afspraak ook lastiger te handhaven, vindt Blok. Wel erkende hij in antwoord op vragen van SGP-Kamerlid Kees van der Staaij dat de wens leeft bij ondernemers. Brancheorganisatie INretail pleitte er dinsdag ook nog eens voor.

Reacties 3


Tonny Eshuis 22 dec, 11:49

de heren bestuurders zeggen regeren en besturen is vooruitzien dat hebben ze dan nu gedaan winkels dicht en een slechte vergoeding we zouden de heren eens 80% minder moeten dan staat het land in brand
En nog iets als je 100% de baas wilt spelen oke dan moet je ook 100 % betalen en de rest laat ik maar kan me moeilijk beheersen ik heb er geen nette woorden voor


Hoogenboom Jaap 22 dec, 15:58

En we laten heel braaf onze economie en bedrijven naar de knoppen helpen..


x y 23 dec, 09:46

Wat een prietpraat van die Blok zeg....'niet te handhaven'....

Laat me niet lachen. Er zijn nog genoeg agenten beschikbaar die nu staan te flitsen en bonnetjes schrijven voor een paar kilometer te hard rijden. Zet die maar lekker in.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!