Delhaize wil 100 onbemande Shop&Go's bij bedrijven

Delhaize wil 100 onbemande Shop&Go's bij bedrijven

Supermarktketen Delhaize gaat onbemande Shop&Go-winkels openen in België. De kleine winkels komen in bedrijven of organisaties 'van iedere grootte' en zijn uitsluitend bedoeld voor medewerkers of bezoekers.

Delhaize werkt daarvoor samen met het bedrijf Selecta, waarmee Albert Heijn onbemande AH to go's in kantoren heeft opgezet. Delhaize en Selecta zien een potentieel van zo'n honderd winkels in de komende twee jaar. De eerste gaat deze week open in Wielsbeke voor de medewerkers van aardappelproducent Agristo.

Delhaize speelt zo in op het hybride werken, waarbij medewerkers deels op kantoor en deels thuis werken. "Grote bedrijfsrestaurants zijn in bepaalde bedrijven minder nodig maar tegelijkertijd rekenen medewerkers wel op lekker, vers en gevarieerd eten en drinken op elk moment van de dag."

De winkels zullen gemiddeld 250 producten hebben, zoals verse sappen, broodjes, salades, maaltijden en andere snacks. Ze zijn 24 uur per dag open, betalen gebeurt digitaal. Bedrijven die niet voldoende ruimte hebben, kunnen kiezen voor een slimme koelkast. Als een klant een item uit de koelkast haalt, detecteert deze om welk product het gaat en zal dit product aangerekend worden aan de klant wanneer hij de koelkast opnieuw sluit.

Reacties 1


Leonard Van Liere 25 feb, 15:07

Als ik de foto goed bekijk dan ziet het eruit als een ouderwetse opstelling , een shop niet waardig, en geheel volgestouwd met ouderwetse producten zoals snoep, frisdranken, chips , eigenlijk een voorloper van de vroegere benzinestations met “shop” Dat moet toch veel beter kunnen!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!