HappySoaps maakt entree in Scandinavië

Het Nederlandse duurzame cosmeticamerk HappySoaps is vanaf nu beschikbaar op de Zweedse markt. Het betekent na Nederland en België het derde land voor de startup.

De stap naar Zweden wordt gefinancierd met een recente crowdfundingactie, die een miljoen euro opleverde. De producten van HappySoaps zijn online te krijgen en bij een aantal Zweedse retailers. Met ruim 150 verschillende producten in twintig categorieën is HappySoaps naar eigen zeggen direct het grootste plasticvrije verzorgingsmerk in Zweden. Het is de bedoeling dat ook de andere Scandinavische landen volgen.

Voor Zweden is om verschillende redenen gekozen. Zo zijn de consumenten daar bewust bezig met afvalscheiding, zegt medeoprichter Marco Koers. “Maar we zien ook dat er op het gebied van verzorgingsproducten eigenlijk geen plasticvrij alternatief is. Wij willen in dat gat springen.”

HappySoaps werd in juni 2019 opgericht door de broersMarcel en Marco Koers. Het merk maakt plasticvrije en milieuvriendelijke cosmetische producten.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!