Veel interesse voor doorstart Homestock

Veel interesse voor doorstart Homestock

Er is veel belangstelling voor een doorstart van woonwinkelketen Homestock. Meer dan vijftien partijen hebben zich gemeld, zegt de curator.

De keten met zes winkels en een webshop ging begin vorige week failliet. Volgens de directie was het faillissement het gevolg van plotseling tegenvallende resultaten van een aantal vestigingen. Ook de inflatie en de impact van de oorlog in Oekraïne op de leveringen van materialen speelden mee.

De verkoopprocedure begint waarschijnlijk woensdag, waarna geïnteresseerden tot en met maandagmiddag een bod kunnen uitbrengen. De winkels in Haarlem, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Nijmegen en Utrecht zijn dicht. Dat geldt ook voor de webshop.

Reacties 3


Piet Friet 6 jul, 10:47

Zijn er mogelijkheden om dit proces te volgen. Ik zit nu behoorlijk in onzekerheid mbt dit faillissement
Hoor het graag als iemand dit weet?


Harry Vink 7 jul, 07:56

Bij wie zou ik me moeten melden,nog geld tegoed etc van homestock


Petra Tims 20 jul, 14:51

ook wij hebben een aanbetaling moeten doen op meubels. Onduidelijk is of meubels wel / niet worden geleverd, of en vanaf welk moment we de aanbetaling kunnen terugvorderen.... Je kan nu ook niet zomaar ergens anders meubels gaan kopen..... HELP..... bij wie moet je zijn. Overigens heb ik van het hele faillissement helemaal niets via de mail ontvangen. Ik zag het toevallig op de site van hen.... Wie kan ons op de hoogte houden van het verloop???

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!