Albert Heijn annuleert bezorgingen wegens hitte

Albert Heijn heeft aangekondigd dinsdagmiddag na 14.00 uur geen boodschappen meer bij klanten thuis te bezorgen vanwege de hitte. Dan worden de hoogste temperaturen verwacht.

"We vinden het niet verantwoord om onze bezorgers met deze weersomstandigheden te laten werken", heeft de supermarktketen maandagavond per mail laten weten aan klanten. Klanten die dinsdagmiddag een levering verwachten, kunnen een nieuw moment kiezen.  

Picnic en Jumbo schrappen vooralsnog geen bestellingen.

Reacties 2


Michael Jacobs 19 jul, 12:18

Wellicht goed om te benoemen dat Albert Heijn de enige bezorgdienst is die de auto's niet uitrust met airco. Dus laten we dit bedrijf nu niet ophemelen over de goede arbeidsomstandigheden. Rare move om nu ook een grote groep kwetsbare last minute niet te bedienen. Rare move van AH.


Leonard Van Liere 19 jul, 17:35

Bij ijzel of zware sneeuwval kan ik mij daar nog iets bij voorstellen, maar bij een beetje extra warmte.... AH laat dus zijn klanten in de kou staan (!) en zegt eigenlijk: zoekt u het maar even zelf uit. Snel alsnog je eten in huis halen maar ga dan wel even voor deze keer naar eens een andere super. Zomaar.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!