Plus komt met gemaksformule 'Plus Vandaag'

Plus komt met gemaksformule 'Plus Vandaag'

Plus komt met een nieuw foodconcept: Plus Vandaag. Later deze maand opent de eerste pilotwinkel van de gemaksformule zijn deuren in het Zuid-Hollandse Noorden.

Met de nieuwe formule wilt Plus zich met dit nadrukkelijker richten op ontbijt, lunch en maaltijden voor tussendoor, zo laat de keten weten. Plus Vandaag is ontwikkeld voor supermarkten met een kleinere omzet of oppervlakte, met een wijk- of buurtfunctie. In de winkels krijgt de broodafdeling een prominentere plek en zijn alle versgroepen direct vooraan in de winkel te vinden. Klanten kunnen middels zelfscanners hun boodschappen afrekenen. In de vestiging in Den Haag bevindt zich geen enkele traditionele kassa meer.

Ook Instabox - een pakketkluis waarin pakketten geleverd en opgehaald worden – is onderdeel van het nieuwe concept en werkt volledig op zelfbediening. “We spelen met dit formuleconcept in op de groeiende behoefte van de consument naar gemak en snelheid”, zegt Peter van Mourik, directeur klant & formule.

Na de eerste winkel in Noorden, komt Plus Vandaag op de gevels van locaties in Baarn (2), Niekerk, Den Haag en Duiven. Na een pilotperiode van zes maanden in zes winkels besluit de keten of het concept landelijk wordt uitgerold.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!