Plus: ruim zestig Coop-winkels omgebouwd

Plus: ruim zestig Coop-winkels omgebouwd

Ruim zestig supermarkten van Coop zijn inmiddels omgebouwd tot Plus. Nu breekt een ‘nieuwe fase’ aan die leidt tot enkele verschuivingen in de directie, zo maakt de retailer bekend.

Door de stappen die gezet zijn in de integratie tussen beide formules is het tijd voor een herverdeling van de directierollen, meldt Plus. Fred Bosch wordt weer ceo van Coop zolang deze formule bestaat. Dat was hij al tussen 2008 en begin dit jaar, maar toen verruilde hij die rol voor die van cfo bij Plus. Die functie wordt nu ingevuld door Mayte Oosterveld, die daarmee eveneens terugkeert in haar oude rol. Sinds begin dit jaar was zij tijdelijk operationeel directeur.

Albert Voogd was de afgelopen tijd interim-ceo van Coop en neemt nu afscheid. Verder blijft Duncan Hoy op zijn post als ceo van Plus.

De eerste tot Plus omgebouwde Coop opende in april, nadat de fusie in januari definitief werd. De tien maanden sindsdien hebben volgens RvC-voorzitter Harry Bruijniks ‘de strategische rationale voor de fusie tussen Plus en Coop volledig bevestigd’ en de marktpositie versterkt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!