Wehkamp en BCC stoppen samenwerking

Wehkamp en BCC stoppen samenwerking

Wehkamp en BCC stoppen per direct hun samenwerking. Het onlinewarenhuis verkocht sinds 2018 elektronische producten van BCC, maar het contract wordt niet verlengd.

Wehkamp is zich vooral op fashion en home & living gaan richten. "Het aanbieden van een volledig elektronica-aanbod is geen core onderdeel van de strategie", meldt het Zwolse bedrijf. "Voor Wehkamp heeft de beëindiging geen grote financiële gevolgen."

De samenwerking begon in oktober 2018. Eerst werden alleen BCC-producten in de webshop opgenomen, later bundelden de bedrijven ook hun krachten op het gebied van installatie, reparatie, betaaloplossingen en bezorgservices.

Wehkamp zegt dat het de samenwerking als 'leerzaam en succesvol' heeft ervaren en bedankt BCC. Het is niet duidelijk wat de elektronicaketen ervan vindt dat het contract niet wordt verlengd. BCC reageerde nog niet op vragen van RetailTrends.

Reacties 2


Gerrit Onink 2 dec, 13:39

Ze wisten dit allang waarschijnlijk want BCC zit met opslag witgoed in oude pand van wehkamp in Maurik


B Hummel 5 dec, 12:35

Heel erg jammer, er is geen elktronica of witgoed meer te vinden op de site van Wehkamp. Na 18 jaar ga ik mijn account hoogst waarschijnlijk opheffen. Erg slechte keuze van Wehkamp denk ik zo. Nu maar rechtstreeks naar de BCC voor mijn spullen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!