Delhaize gaat samenwerken met websuper Kazidomi

De Belgische supermarktketen Delhaize gaat samenwerken met online supermarkt Kazidomi. Die startup biedt een assortiment met gezonde en duurzame producten aan, geselecteerd door gezondheidsexperts.

De verkoop van Kazidomi-producten is van start gegaan in zes Delhaize-winkels en via de website van Delhaize. Een deel van de producten is exclusief bij Delhaize te verkrijgen.

Over de samenwerking zegt Delhaize: “Door samen te werken met een jong bedrijf als Kazidomi, dat dezelfde prioriteiten heeft, wil Delhaize de consumenten gemoedsrust geven door kwalitatieve, gezonde en duurzame producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van haar klanten zonder dat ze alles zelf moeten controleren.”

De zes Delhaize-winkels in België waar het assortiment in de schappen ligt zijn Incourt, Reyers, Merbraine, Waregem, Deinze en Groot-Bijgaarden. De producten zullen vanaf eind deze maand online beschikbaar zijn. Afhankelijk van het succes van de pilot wordt besloten of er meer winkels Kazidomi-producten gaan verkopen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!