Blokker en Ochama breiden uit: 50 extra afhaalpunten

Blokker en Ochama breiden uit: 50 extra afhaalpunten

Blokker breidt het aantal winkels waar Ochama-boodschappen kunnen worden opgehaald uit tot ruim vijftig.

Sinds mei 2022 is het mogelijk voor Ochama-klanten om bij vier Blokker vestigingen hun online bestelling op te halen. Na een succesvolle proefperiode gaan de partijen de samenwerking verlengen en kunnen klanten hun bestellingen bij vijftig extra Blokker locaties ophalen.

Ceo Jeanine Holscher van Blokker laat weten dat het daar dan ook niet bij zal blijven. "We zien dat mensen nog steeds graag naar winkels gaan, maar ook vaak online shoppen. Daar springen wij op in door meer en meer online orders via de winkel te verwerken, waardoor mensen hun online bestelde artikelen bij ons in de winkel kunnen komen ophalen. Met de Ochama-afhaalpunten maken we onze winkels nog relevanter en profiteren we van de extra bezoekers die dit met zich meebrengt", legt Holscher uit.

Holscher geeft aan dat Blokker verwacht de komende maand in nog veel meer winkels een Ochama-afhaalpunt in te richten. Alle nieuwe ophaalpunten bevinden zich in stadscentra en winkelstraten en zijn daardoor makkelijk bereikbaar voor 'on the go' afhalen.

De Chinese websupermarktformule Ochama richt zich niet meer op eigen winkels, maar kiest voor afhaalpunten bij derden. Dat zei een woordvoerder van moederbedrijf JD.com begin januari tegen RetailTrends: "Op basis van onze verkenning in het afgelopen jaar hebben we het model geoptimaliseerd via ons eigen geautomatiseerd magazijn en afhaalpunten bij derden, aangevuld met thuisbezorging."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!