Etten-Leur heeft beste winkelcentrum

Het Centrumplan Etten-Leur heeft de NRW Jaarprijs 2006 gewonnen. Dat werd gisteren bekend gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW). De jury had vooral waardering voor de goede aanpak van de infrastructuur in en om het centrum. De omvang van het centrum was achtergebleven bij de snelle groei van de Brabantse plaats. Door omlegging van de snelweg A58 kon echter een door de winkeliers gewenste schaal- en kwaliteitssprong gemaakt worden.

Het juryrapport: “In korte tijd heeft het nieuwe stadshart een plek verworven als huiskamer van Etten-Leur en van de regio. Het centrum heeft een comfortabel en plezierig verblijfsklimaat en een compleet aanbod van detailhandel en horeca.” Een eervolle vermelding was er, “vanwege de bijzondere ontwikkeling”, voor het project Piazza Center en MediaMarkt in Eindhoven.

De NRW Jaarprijs, die gisteren voor de zeventiende keer werd uitgereikt, heeft als doel “een impuls te geven aan het denken over, het ontwikkelen en realiseren van geplande winkelvoorzieningen, onder meer in relatie tot omgeving en marktgebied.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!