The Next Closet maandelijks actief in Batavia Stad

The Next Closet maandelijks actief in Batavia Stad

Batavia Stad Fashion Outlet gaat een samenwerking aan met The Next Closet. De marktplaats voor tweedehands designermerken opent in de outlet in Lelystad ieder laatste weekend van de maand een pop-up store.

Vorig jaar had The Next Closet er al twee weekenden een tijdelijke winkel. Dat was in het pand waar Batavia Stad eerder zelf een pop-up store had waar duurzame en tweedehands kleding werd verkocht van merken die in de outlet actief zijn.

Volgens Batavia Stad worden in de pop-up store 'geselecteerde items' van luxe merken en bekende verkopers aangeboden. Van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april is er kleding te vinden uit de kast van presentator, schrijver en comedian Lisa Loeb.

"We willen laten zien dat kleding met een tweede leven een mooie aanvulling kan zijn op nieuwe collecties en bovendien een duurzame impact heeft", zegt marketingdirecteur Olivier van Veen. "Met de structurele samenwerking met The Next Closet zorgen we voor mooie pre-loved premium fashion, passend bij de uitstraling van het Center."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!