Hornbach is ervan overtuigd dat bouwmarkt in Rotterdam er komt

Hornbach is 'zeer teleurgesteld' dat de Raad van State vooralsnog de komst van een bouwmarkt in Rotterdam blokkeert. De doe-het-zelfketen verwacht wel dat de bouwmarkt er uiteindelijk komt.

De Raad van State vernietigde woensdag het bestemmingsplan voor bedrijventerrein Charloisse Poort. Volgens de hoogste bestuursrechter liet de gemeenteraad ten onrechte geen milieueffectrapportage uitvoeren. De zaak was aanhangig gemaakt door de concurrenten Intergamma (Gamma en Karwei) en Praxis. 

"Zoals altijd zouden wij bij een positief besluit direct starten met de bouw", zegt een woordvoerder tegen RetailTrends. "Wij staan in de startblokken en kijken ernaar uit om alsnog een vestiging in Rotterdam te openen."

Op welke termijn dit kan, durft de woordvoerder niet te zeggen. "Helaas leiden de procedures van concurrenten bij bijna iedere nieuwe vestiging tot vertraging. Maar de komst van een Hornbach tegenhouden is tot dusver niet gelukt. We zijn ervan overtuigd dat we ook in Rotterdam in onze missie zullen slagen."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!