Uniqlo opent eerste winkel in Luxemburg

Uniqlo opent eerste winkel in Luxemburg

Kledingketen Uniqlo opent dit najaar zijn eerste winkel in Luxemburg. Met de uitbreiding telt het dochterbedrijf van Fast Retailing zes winkels in de Benelux.

De winkel komt in de stad Luxemburg, in het centrum van de stad aan de Grand-Rue. Het pand beslaat circa duizend vierkante meter winkeloppervlak, verdeeld over drie verdiepingen. 

Met de nieuwe winkel in Luxemburg heeft het bedrijf later dit jaar in totaal zes winkels in de regio. In Nederland heeft het bedrijf nu twee brandstores, in Den Haag en Amsterdam. In België telt het merk drie locaties.

Fast Retailing, het moederbedrijf van Uniqlo, heeft in het voorbije halfjaar zowel zijn omzet als zijn winst zien stijgen. Hoewel de groei met name zit in Zuidoost-Azië, India en Australië, zorgden Noord-Amerika en Europa ook voor goede resultaten. 

Wereldverovering prijkt al jaren bovenaan het prioriteitenlijstje van Uniqlo. Hoe ver is het modemerk met deze doelstelling? Benelux-Coo Kaman Leung vertelt in dit interview over de duurzame groeiambities.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!