Jumbo-dc niet in gevaar door failliete aannemer

Jumbo-dc niet in gevaar door failliete aannemer

De aannemer die voor Jumbo in Nieuwegein een nieuw distributiecentrum voor versproducten bouwt, is failliet. Toch komt de opening van het nieuws dc niet in gevaar, meldt een woordvoerder aan RetailTrends.

Vorige week werd bekend dat het bedrijf in kwestie, ASK Romein International B.V. uit Roosendaal, financiële problemen heeft. Het werk werd even stilgelegd. Niet veel later werd het bedrijf failliet verklaard.

Volgens een woordvoerder van Jumbo bevindt de bouw zich in een afrondende fase en zijn de gevolgen te overzien. “Momenteel wordt er enkel nog gewerkt aan de afwerking van het geheel en we praten op korte termijn met de curator over voortzetting van deze werkzaamheden. De ingebruikname van het distributiecentrum komt hierdoor hoe dan ook niet in gevaar en staat in februari 2024 gepland.”

ASK Romein kwam naar eigen zeggen in de problemen door verliezen op projecten uit het verleden en door het uitblijven van betalingen van andere partijen. Eerder bouwde het bedrijf ook een Jumbo-dc voor houdbare producten in Nieuwegein. Dat opende vorige zomer. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!