Sebastiaan de Jong gestopt als ceo van Etos

Sebastiaan de Jong gestopt als ceo van Etos

Sebastiaan de Jong is gestopt als ceo van drogisterijketen Etos. Hij vervulde die functie bijna twee jaar, als opvolger van de naar HEMA vertrokken Saskia Egas Reparaz.

Voor De Jong eindigt zo een lang avontuur bij Ahold Delhaize, het moederbedrijf van Etos. Hij begon er in 1998 als managementtrainee en had er vervolgens diverse rollen op het gebied van onder meer inkoop, format en marketing. Na een uitstapje naar Intergamma keerde hij begin 2021 terug als head of procurement voor Ahold Delhaize Europa & Indonesië.

Ceo Pieter Saman van slijterijketen Gall & Gall, eveneens onderdeel van Ahold Delhaize, volgt hem op bij Etos. Voor Gall & Gall wordt een nieuwe ceo gezocht. Voorlopig combineert Saman beide functies. 

"Etos is voor mij, net als Gall & Gall, een prachtig merk met veel historie waarbij persoonlijk en deskundig advies aan onze klanten centraal staat", schrijft Saman op LinkedIn. "Ik heb er veel zin in om hier met alle collega's aan verder te bouwen."

Reacties 1


Leonard Van Liere 9 mei, 21:43

Het lukt Etos schijnbaar niet om klanten en personeel aan zich te binden. De winkels hebben vele gezichten en “werelden” gehad maar het bleef los zand. Maak van Etos maar een gangpad in iedere grote Albert Heijn en er gaat eindelijk geld verdiend worden.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!