Zalando opent twee nieuwe outletstores

Zalando opent twee nieuwe outletstores

Fashionplatform Zalando opent dit jaar twee nieuwe fysieke outletstores. Opnieuw komen de winkels in thuisland Duitsland, met een tweede vestiging in Frankfurt en een eerste in Bielefeld.

In de Duitse winkels vinden klanten vanaf de zomer designer- en merkproducten met kortingen. Hier worden onder meer veel retourartikelen verkocht. "We verkopen onder andere goederen in de outlets die we niet meer in de modewinkel kunnen aanbieden, bijvoorbeeld enkele maten, retouren of items van het vorige seizoen", aldus outletdirecteur Dorothee Schönfeld. 

De nieuwe winkel in Frankfurt zal naast de bestaande locatie blijven bestaan. Beide winkels tellen zo'n 1500 vierkante meter winkeloppervlak. 

Met de twee nieuwe winkels heeft Zalando vanaf dit jaar winkels in dertien steden in Duitsland. Deze outletstores zijn vooral gevestigd in bekende winkelgebieden, zoals de Schildergasse in Keulen en de Tauentzienstrasse in Berlijn. 

Hoewel Zalando een half jaar geleden nog aangaf niet van plan te zijn om de outletstores buiten het thuisland uit te rollen - en zich te focussen op digitaal - sluit Schönfeld niet uit dat er toch fysieke locaties komen buiten Duitsland. Maar, "voorlopig richten we ons volledig op nieuwe openingen in Bielefeld en Frankfurt".

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!