'Discussie om domeinnaam belemmert doorstart Fixers'

'Discussie om domeinnaam belemmert doorstart Fixers'

Er is een discussie ontstaan rondom de domeinnaam van de failliete winkelformule Fixers. Het conflict zou een doorstart van de reparatieketen in de weg staan.

De domeinnaam van Fixers blijkt op naam te staan van investeerder Stefan Nuijten. Hij zou 25.000 euro voor de goodwill daarvan hebben gevraagd aan de curator, maar die weigert te betalen. Dat meldt RTL Nieuws. 

De domeinnaam van de website van Fixers blijkt geen onderdeel te zijn van de failliete boedel, waardoor een doorstart wordt bemoeilijkt. “Die domeinnaam is harstikke belangrijk voor het bedrijf”, zegt curator Victor Kruit tegen RTL Nieuws. Er zou volgens hem veel geld in zijn geïnvesteerd en dat resulteerde in tienduizenden bezoekers op de website. “Voor de koper die met de gezonde delen van Fixers wil doorstarten, is die naam dus van belang.”

Nuijten ontkent dat er discussie is ontstaan rondom de domeinnaam. “Ik heb niets verkeerd gedaan. De curator wil mij alleen maar onder druk zetten”, reageert hij. Woensdagmiddag zou Kruit nog een poging wagen in de onderhandeling. Daar is nog niets uit voortgekomen, zegt Kruit desgevraagd door RetailTrends. 

Vorige maand werd bekend dat meer dan vijftien geïnteresseerde partijen zich hadden gemeld bij de curator. Fixers repareert telefoons, laptops en tablets. In Nederland telde het bedrijf vorig jaar dertien winkels, waarvan er nog acht open waren toen het faillissement werd uitgesproken.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!