Failliete reparatieketen Fixers leed 3 miljoen verlies

Failliete reparatieketen Fixers leed 3 miljoen verlies

De failliete reparatiewinkelketen Fixers leed over de afgelopen drie jaar een verlies van bijna 3 miljoen euro. Dat blijkt uit het eerste faillissementsverslag van de curator.

Op het moment dat het bedrijf failliet ging, vorige maand, hadden ruim 500 klanten er mobiele telefoons en laptops ter reparatie liggen. De teruggave van de producten verloopt moeizaam, meldt curator Victor Kruit.

Ondanks twee uitleverdagen is een 'grote hoeveelheid' nog niet opgehaald. Dat komt onder meer doordat producten niet konden worden teruggevonden door gebrekkige administratie. Er komt een extra dag waarop consumenten hun spullen kunnen ophalen.

Afgelopen vrijdag meldde de curator aan RTL Z dat Fixers een doorstart maakt. De nieuwe eigenaar is ondernemer Benjamin Albers van Monteur aan Huis, die met in elk geval vijf van de dertien winkels verder wil.

Albers zegt tegen Quote dat hij de bezem door het management heeft gehaald. "Alles met een c of manager in de functietitel is eruit gekeild." In hun plaats komen Mitchell van Wieren en Raymon Plug als respectievelijk operationeel manager en verkoopmanager.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!