Fixers maakt een doorstart

Fixers maakt een doorstart

De failliete winkelformule Fixers maakt een doorstart onder dezelfde merknaam en domeinnaam. Van de dertien winkels in Nederland, gaan er sowieso vijf door.

De reparatieketen die smartphones, laptops en tablets herstelt is overgenomen door ondernemer Benjamin Albers van Monteur aan Huis. Dat bevestigt curator Victor Kruit aan RTL Z.

In totaal legde Albers 175.000 euro neer voor de goodwill, voorraden en inventaris. Daarvan gaat 40.000 euro naar Rabobank, omdat de bank het pandrecht had op de voorraden.

Hoeveel vestigingen er worden overgenomen is nog niet bekend. “We willen er zoveel mogelijk overnemen, maar minstens vijf”, zegt Albers tegen RTL Nieuws. “Vanaf 19 juni willen we weer operationeel zijn, en kunnen mensen weer in de winkels terecht.”

Met de verkoop is ook de ruzie die rondom de domeinnaam van Fixers ontstond opgelost. Het gezonde deel bleek op naam te staan van oprichter Stefan Nuijten. Hij vroeg er 25.000 euro voor. Uiteindelijk heeft de koper de domeinnaam gekocht voor een bedrag van 20.000 euro. Albers nam daarin zijn verlies: “Anders hadden wij alles zelf moeten opbouwen. Dat was veel duurder geweest.”
 

Reacties 2


Frans Verheijen 2 jun, 21:27

Failliet gaan. Iedereen met ellende achterlaten einden nog 25k vragen voor iets wat je er uit hebt getrokken. Klinkt als oplichting.


Leonard Van Liere 8 jun, 21:29

Natuurlijk is dat uiterst dubieus. Je zult maar als ondernemer met de onbetaalde rekeningen zitten. Onsmakelijk

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!