Fixers: winstgevend en op weg naar Duitsland

Fixers: winstgevend en op weg naar Duitsland

De Nederlandse reparatieketen Fixers breidt op korte termijn uit richting Duitsland. Het bedrijf dat vorig jaar na faillissement een doorstart maakte, zegt tegen Quote weer financieel gezond te zijn. 

De reparatieketen opent binnenkort zijn eerste winkel over de grens in Aken. Daarmee komt de teller van Fixers op 6 terecht. Het is de eerste vestiging die ondernemer Benjamin Albers (Monteur aan Huis) opent sinds hij het failliete bedrijf vorig jaar kocht

De reparatieketen die smartphones, laptops en tablets herstelt, ging vorig jaar failliet. Volgens Albers is Fixers inmiddels gezond: tegen Quote zegt hij dat het bedrijf het afgelopen halfjaar ongeveer 100.000 euro in de zwarte cijfers is terechtgekomen. "Niet echt spectaculair, maar voor de overname maakte Fixers nog anderhalve ton verlies per maand", aldus de nieuwe eigenaar.

Fixers ging vorig jaar failliet. Hierna ontstond er ruzie over de domeinnaam van Fixers, wat een doorstart in de weg stond. Zo stond het gezonde deel van het bedrijf op naam van oprichter Stefan Nuijten, die hier 23.000 euro voor vroeg. Uiteindelijk liep dit met een sisser af: Benjamin Albers kocht het domein voor 20.000 euro. "Anders hadden wij alles zelf moeten opbouwen. Dat was veel duurder geweest."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!