Spar rolt samenwerking Thuisbezorgd verder uit

Spar rolt samenwerking Thuisbezorgd verder uit

Na een pilot van ruim een jaar schaalt Spar boodschappenbezorging via Thuisbezorgd.nl op. Sinds 1 juli zijn er dertig extra winkels aangesloten bij het bezorgplatform. 

Vorig jaar maakte Spar voor het eerst boodschappenbezorging beschikbaar via Thuisbezorgd.nl. Bij de pilot waren toen twintig winkels bij het platform aangesloten. Dat aantal is nu opgeschaald tot vijftig supermarkten. Daarmee geeft Thuisbezorgd.nl de belofte dat boodschappen binnen 35 minuten bij de consument worden geleverd. 

Ceo John van der Ent zegt blij te zijn dat de pilot succesvol is gebleken. "Dit heeft uitgewezen dat er veel potentie is in de buurten, wijken en steden om naast het foodservice assortiment ook boodschappen te laten bezorgen."

Met de uitbreiding van het aantal winkels is het assortiment enigszins ingeperkt. Eerder stelde Spar een assortiment van duizend producten beschikbaar voor de bezorgapp; dit zijn er nu zo'n honderd minder. Het gaat zowel om food als om non-foodproducten. 

De samenwerking tussen Spar en Thuisbezorgd.nl bestond al langer: de bezorger levert producten van The Tosti Club aan klanten thuis.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!