Merkrechten Buy Buy Baby verkocht, voortbestaan winkels onzeker 

Merkrechten Buy Buy Baby verkocht, voortbestaan winkels onzeker 

De merkrechten van Bed Bath & Beyonds dochterbedrijf Buy Buy Baby zijn voor 15,5 miljoen dollar verkocht aan Dream On Me. Hoewel de retailer eerder niet van plan was de 120 winkels open te houden, zijn er toch elf huurcontracten overgenomen in de omgeving van New York City. 

Dat meldt CNBC. Los van de merkrechten ter waarde van 15,5 miljoen dollar, heeft Dream On Me eind vorige week ook 11 huurcontracten overgenomen van de failliete kinderketen. De retailer legde hier 1,17 miljoen dollar extra voor neer.

Het is nog niet duidelijk of Dream On Me de winkels officieel weer wil heropenen. Op dit moment worden de producten via de webshop, via marktplaatsen en retailpartners verkocht. 

Bed Bath & Beyond ging in juni in een faillissementsverkoop onder de hamer. Het bleek toen niet mogelijk de Amerikaanse retailer in zijn geheel te verkopen. Woonwebshop Overstock.com nam toen de e-commerceactiviteiten en de bijbehorende merknaam over, wat betekende dat de winkels van Bed Bath & Beyond niet werden doorgestart. Alle 360 winkels sluiten de deuren. 

Bed Bath & Beyond bleef hoop houden het succesvollere Buy Buy Baby in zijn geheel te verkopen, waarmee alle 120 winkels de deuren geopend konden houden. Dat mocht niet baten: geen enkele kandidaat was van plan het hele bedrijf over te nemen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!