Miniso opent winkel in Rotterdam

Miniso opent winkel in Rotterdam

Miniso heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam. Daarmee staat de teller voor het aantal Nederlandse winkels op zes. 

Het nieuwe filiaal is gevestigd op de Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot. Afgelopen maart vertrok de keten nog uit Den Bosch. Daar kon het geen rendabele omzet draaien, vertelde Blokker-eigenaar Michiel Witteveen destijds aan RetailTrends. Witteveen heeft de rechten voor de Nederlandse filialen. 

De sluiting was voor de ondernemer geen reden voor paniek. Toentertijd zei hij dat er werd gekeken naar een aantal grote steden in de Randstad. 

In 2020 zei Witteveen tegen RetailTrends dat er voor Miniso ruimte is voor ‘een filiaaltje of vijftig’ in de komende vier jaar. “Toen wisten we nog niet wat corona was. We pakken het nu weer rustig op.”

Miniso heeft wereldwijd meer dan 4.000 winkels. Blokker-eigenaar Mirage Retail Group haalde de formule drie jaar geleden naar Nederland. Inmiddels heeft Miniso vestigingen in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam (2), Maastricht en nu ook in hartje Rotterdam. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!