Jan Linders schrapt 90 kantoorbanen

Jan Linders schrapt 90 kantoorbanen

Op het hoofdkantoor van Jan Linders verdwijnen 90 van de 145 banen. Dat is het gevolg van de nieuwe structuur waarbij het bedrijf franchisenemer van Albert Heijn wordt.

Bij de bekendmaking van de deal eind vorig jaar werd al gemeld dat er banen op het hoofdkantoor van Jan Linders zouden verdwijnen, maar nog niet hoeveel. Een woordvoerder bevestigt nu tegenover De Limburger dat het er 90 zijn, ruim 60 procent van het totaal. Veel taken die nu op het Jan Linders-kantoor in Bergen gedaan worden, worden straks vanuit Zaandam gedaan. “Als franchiseorganisatie doe je andere dingen dan als zelfstandige supermarktketen”, aldus de woordvoerder.

Zoals eerder al bekendgemaakt verdwijnen er geen banen in de winkels en het distributiecentrum. Albert Heijn heeft het dc van Jan Linders in Nieuw Bergen overgenomen en de medewerkers daar behouden hun baan.

Door de eind vorig jaar bekendgemaakte deal gaan de meeste locaties van Jan Linders verder als franchisewinkel van Albert Heijn. Vanaf volgende week openen de eerste omgebouwde supermarkten. Tot begin oktober heropenen 18 voormalige Jan Linders-winkels als Albert Heijn.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!