Droginet is failliet verklaard

Droginet is failliet verklaard

Droginet, de webshoponderneming die bekend is van webshops als Koopjesdrogisterij en Drogisterij.net, is failliet verklaard. Er wordt momenteel met de curator gekeken naar een doorstart.

Dat bevestigt Mischa Strijder, de ceo van het bedrijf, aan Twinkle. Strijder zegt dat er ‘zeker perspectief’ is om door te starten, en verwacht binnen 2 tot 3 weken meer duidelijkheid over de toekomst van het bedrijf.

Als reden voor het faillissement geeft Strijder de gestegen kosten gerelateerd aan automatisering en personeel. Er is wel geprobeerd om de kosten te beperken, maar dat had onvoldoende effect. Dit, in combinatie met een dalende omzet, was de reden om faillissement aan te vragen.

Het Groningse bedrijf is het moederbedrijf van webshop KoopjesDrogisterij. Ook nam Droginet in 2022 Drogisterij.net over, nadat de webshop na ruim 20 jaar failliet was verklaard.

Reacties 5


Koos Van den Berg 15 nov, 11:08

Meneer Strijder vergeet de waarheid te vertellen.

De waarheid noemen wij "MIS MANAGEMENT".


Senne C 15 nov, 14:58

De prijzen op droginet waren vaak een stuk lager dan alle andere online drogisterijen...
"Er is wel geprobeerd om de kosten te beperken" LOL!
Well jammer, ik bestelde er vaak (door de lage prijzen).


jan Kalpper 16 nov, 16:31

dat het slecht ging was in augustus al bekend bij. diverse platforms , zoals Twinkle en Emerce, deze hebben daar niets mee gedaan, deze schrijven alleen achteraf artikelen en zijn dus als platform nutteloos, ze hadden zoveel bedrijven kunnen waarschuwen, als ze hun werk hadden gedaan, gemiste kans lijkt mij


Leonard Van Liere 18 nov, 12:50

Droginet was een goede en nette webshop. De heer Snijder die de webshop sinds kort overgenomen heeft ( en alsof het niets is ook nog even de failliete drogisterij.net) heeft een te grote broek aangetrokken en had zich beter bezig kunnen houden met zijn uitgesproken liefde voor de meest kostbare automobielen. Natuurlijk puur mismanagement, noem het een gevalletje “gebakken lucht” waar opnieuw velen de dupe van worden.


annemiek xx 21 nov, 14:31

waar moet ik terecht als ik nog geld retour moet ontvangen

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!