Damien Poelhekke gaat La Redoute in Spanje leiden

Damien Poelhekke gaat La Redoute in Spanje leiden

De voormalig managing director van Made.com en Routinely-ceo is onlangs aan de slag gegaan bij het Franse e-commerceplatform.

Damien Poelhekke, voormalig managing director van Made.com en oud-ceo van Routinely, is sinds deze maand de ceo van La Redoute in Spanje. Dat meldt hij op LinkedIn. 

Het Franse e-commerceplatform La Redoute richt zich op de onlineverkoop van woonaccessoires en meubels. Het bedrijf is bezig met een opmars in Europa. Zo is La Redoute sinds dit jaar actief met een Nederlandse website en app. In Spanje is het bedrijf al 29 jaar actief, onder meer onder leiding van Benjamin Delhommeau, de vorige ceo.

Expert in e-commerce
In Nederland is Poelhekke onder meer bekend van online cosmeticamerk Routinely, waar hij anderhalf jaar (2021 tot 2022) de ceo was. Daarvoor was Poelhekke de managing director van Made.com in de Benelux. Onder zijn leiding werd het platform in 2014 gelanceerd en uitgerold in ons land. Vorig jaar werd het woonplatform failliet verklaard, wat volgens Poelhekke exemplarisch was voor wat er in de sector werd gevoeld in de 'post-covidperiode'. "Overal zie je de moeite om mensen online binnen te houden, omdat iedereen offline meer is gaan waarderen.”

Poelhekke was 2 jaar geleden te gast in de RetailTrends Podcast, waar hij uitweidde over zijn belangrijkste retaillessen. De podcast luister je hier terug.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 37.500 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!