Doorstart voor deel winkels Perry Sport, Aktiesport en Sprinter

Doorstart voor deel winkels Perry Sport, Aktiesport en Sprinter

Het Britse Frasers gaat maximaal 20 winkels van Perry Sport, Aktiesport en Sprinter voortzetten. De eigenaar van Sports Direct en Sports World heeft momenteel 5 winkels in Nederland.

Het is nog niet bekend hoeveel winkels er precies worden overgenomen door de nieuwe eigenaar, zo vertelt curator Kees van de Meent tegen RTL Z. Daardoor is het ook nog onduidelijk wat er met de 1.100 mensen in dienst van Sports Unlimited Retail, het failliete moederbedrijf van de ketens, gaat gebeuren. Wel maakte Van de Meent eerder al bekend dat meerdere partijen interesse hadden getoond in de 3 failliete ketens, waarbij er nu dus met 1 daarvan een akkoord is gesloten.

De winkels van Perry Sport, Aktiesport en Sprinter zijn voorlopig open voor de faillissementsverkoop en blijven dat volgens de curator in ieder geval nog tot 1 maart. Frasers wil namelijk met eigen voorraden gaan werken. In totaal hebben de formules 52 winkels: 23 van Sprinter, 12 van Perry Sport en 17 van Aktiesport.

De curator reageerde niet op herhaaldelijke verzoeken van RetailTrends. Sports Unlimited Retail, het bedrijf achter Perry Sport, Aktiesport en Sprinter, werd woensdag 6 december failliet verklaard. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!