Anne&Max opent boutique hotel 

Anne&Max opent boutique hotel 

Anne&Max opent op 1 maart een boutique hotel in het centrum van Utrecht. Het hotel komt boven de nieuwe Anne&Max-locatie aan de Domstraat 4.

Eigenaar Wobbe van Zoelen kondigde eerder de komst van het ‘eerste planeetaardige hotel’ al aan op LinkedIn. Daar sprak hij over een nieuwe Anne&Max-vestiging in Utrecht met daarboven 15 hotelkamers en een bar.

“We zijn ontzettend trots om de dertigste Anne&Max en ons eerste boutique hotel in Nederland te openen. Met Anne&Max willen we een plek creëren waar iedereen op elk moment van de dag op zijn gemak voelt en daar voegen we nu ook de avond en de nacht bij”, aldus Van Zoelen.

Het boutique hotel gaat op 1 maart open en wordt geleid door franchisenemers Bram Janssen en Ralph Prumper. De 2 openden eind 2021 een Anne&Max-locatie in het Domkwartier in Utrecht. Volgens Janssen was het altijd een droom om samen een hotel te openen. “Toen we begonnen met onze locatie op het Domkwartier had de verkoper ook een bed and breakfast. Dat bracht ons op ideeën. Ralph heeft eerder boutique hotels onder zijn hoede gehad, dus de ervaring was daar.”

Het plan is om het hotelconcept verder uit te rollen in Nederland, meldt Food Inspiration. Het perceel aan de Domstraat werd verbouwd met het opgehaalde streefbedrag van 350.000 euro middels crowdfunding.
 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!