Victoria’s Secret zet in op nieuwe winkels op reislocaties

Victoria’s Secret zet in op nieuwe winkels op reislocaties

Victoria’s Secret heeft 2 nieuwe winkels geopend in Nederland, allebei op stations. De lingerieketen opende vrijdag zijn winkel op Utrecht Centraal en eerder deze week op Rotterdam Centraal.

Victoria’s Secret zit momenteel nog op 2 andere plekken in Nederland. Beide zijn eveneens hightrafficlocaties: station Amsterdam Centraal en Schiphol. Voorheen zat het merk ook in Westfield Mall of the Netherlands, maar die vestiging heeft inmiddels zijn deuren gesloten. In maart vorig jaar sloot de lingerieketen ook de vestiging aan het Koningsplein in Amsterdam. Dat was de enige brandstore in Nederland waar de volledige collectie verkrijgbaar was.

De nieuwe winkel op Utrecht Centraal is onderdeel van het zogenoemde Victoria's Secret Beauty & Lingerie (VSBL)-concept. De nieuwe winkel biedt reizigers onder meer een nieuwe selectie van bh's, die nu als allereerste beschikbaar is in Europa. 

Het ging de afgelopen tijd niet zo goed met Victoria's Secret. Uit de recent gepubliceerde cijfers over het derde kwartaal bleek dat de lingerieketen 71 miljoen dollar verlies gemaakt heeft. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!