Spar stelt nieuwe commercieel directeur aan

Spar stelt nieuwe commercieel directeur aan

Chantal de Rijk wordt de nieuwe commercieel directeur van supermarktketen Spar. Ze volgt vanaf 1 juli Geeske Burema op, die de functie van 1 januari 2020 tot afgelopen februari bekleedde.

De Rijk heeft al ervaring in de supermarktwereld. Tussen 1994 en 2020 was ze werkzaam bij Jan Linders, waarvan 10 jaar lang ook commercieel directeur was. In de afgelopen 3 jaar vervulde ze ook functie bij Goedhart brood & specialiteiten.

In haar aankomende rol is De Rijk verantwoordelijk voor de afdelingen marketing, e-commerce, retailmedia, formule, masterdatamanagement, categorymanagement en multifranchise & partners.  Onder leiding van John van der Ent gaat zij samenwerken met collega- directeuren Marie-José Rutten (directeur HR & organisatie ontwikkeling), Bas Luten (directeur IT & finance) en Pim Dirckx (directeur operations).

Spar maakte half februari bekend dat Burema zou vertrekken als commercieel directeur. Volgens de supermarktketen heeft ze onder meer bijgedragen aan de uitrol van FoodClub in de winkels en de lancering van retailmedia. De supermarktketen heeft in totaal 455 winkels in Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!