BCC wordt prijsvergelijkingswebsite

BCC wordt prijsvergelijkingswebsite

De failliete elektronicaketen BCC gaat verder als prijsvergelijkingswebsite. De merknaam en website van het bedrijf zijn overgenomen door Ambin BV, een Nederlands e-commercebedrijf dat merken en internetconcepten opzet en doorontwikkelt.

Op de website van BCC staat een melding waarin wordt aangekondigd dat de consument bij BCC terecht kan om prijzen van elektronica en witgoed te vergelijken. Daarbij wordt ook bevestigd dat de nieuwe site geen directe verkopen meer doet of fysieke winkels heeft.

Ambin BV heeft BCC.nl in maart overgenomen, zo bevestigt eigenaar Edo Beukinga aan RTL Z . "Wij doen dit wel vaker. Wij nemen websites van failliete bedrijven over, en maken daar prijsvergelijkingssites van."

In het laatste verslag van curatoren Joris Lensink en Thijs Hekman van februari werd nog niet gesproken over een aanstaande overname door een andere partij. Wel was toen al bekend dat Coolblue, MediaMarkt en Electro World verschillende panden hadden overgenomen. BCC ging in september failliet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!