85%: etentje of weekendje is ‘quality time’

Nederlanders vinden etentjes en weekendjes weg de beste manier om tijd door te brengen met de partner. Dat blijkt uit onderzoek van Advance en Sanoma Uitgevers naar ‘quality time’. Als de partner geen rol speelt, dan wordt vakantie als verreweg de beste tijdsbesteding beschouwd. Overigens heeft 71 procent van onze landgenoten te weinig kwaliteitstijd, aldus het onderzoek.

Over wat quality time precies inhoudt, verschillen mannen en vrouwen flink van mening. Mannen rekenen sporten en een productieve werkdag ertoe, vrouwen familiebezoek, uitgebreid bellen, lezen en shoppen.

Het onderzoek werd verricht in verband met de op handen zijnde lancering van Quality Time, een site die mensen moet helpen bij het in kaart brengen van hun tijd en de – kwalitatieve – besteding ervan. Advance-oprichter en –directeur Frans de Vries: “Quality Time maakt het voor bedrijven mogelijk om op grote schaal rechtstreeks met de consumenten te communiceren. Het streven is binnen een jaar ongeveer 300.000 consumenten te bereiken.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!