23
jun

Lori van Waes: Van 1,5 meter naar 1,5 keer beter

Lori van Waes: Van 1,5 meter naar 1,5 keer beter

Locatie

Webinar

Programma

Webinar: Van 1,5 meter naar 1,5 keer beter
Nu de maatregelen versoepeld worden beginnen de winkels zich weer te vullen. Maar het niveau van vóór de coronacrisis is nog lang niet bereikt. En wanneer het wel druk is in de winkelstraten levert dit aanvullende problemen op. We zijn in een nieuwe retailrealiteit beland waarin winkelen er anders uitziet. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan noodoplossingen om te voldoen aan de opgelegde richtlijnen. Nu is het tijd voor de volgende fase. Van noodoplossingen naar permanent waarde toevoegen met jouw retailformule. Dat vraagt om nieuwe antwoorden en nieuwe oplossingen. Er is een ‘retail reset’ nodig. Maar hoe geef je die vorm? Hoe creëer je kansen en maak je van 1,5 meter 1,5 keer beter? Lori van Waes zet in verschillende concrete stappen en met veel inspirerende voorbeelden uiteen hoe je met jouw retailformule structureel competitief voordeel kunt behalen.

Spreker: Lori van Waes, strategy director bij Crossmarks
Host: Redactie van RetailTrends

Datum: 23 juni
Tijdstip: 15:30 uur - 16:15 uur

Dit gratis webinar is exclusief te volgen voor members van RetailTrends. Je kunt tijdens het webinar vragen stellen aan Lori van Waes. Aanmelden kan tot 23 juni 15:00 uur via onderstaand inschrijfformulier. 

Het webinar wordt 24 juni gepubliceerd op RetailTrends.nl zodat members van RetailTrends het webinar nog eens terug kunnen kijken. Is jouw bedrijf nóg geen member van RetailTrends? Activeer hier je membership voor € 23,75 ex btw per maand.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer uw invoer en probeer het opnieuw.

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en meld je aan op de volgende nieuwsbrieven: