Dit is Reeboks grootste winkel ter wereld

Regelmatig besteden we aandacht aan de indrukwekkende flagshipstores van sportmerken als Nike of Adidas. Maar ook Reebok, sinds 2005 onderdeel van Adidas, heeft nu een eigen vlaggenschip dat er mag zijn. Het is gevestigd op de begane grond van zijn kersverse hoofdkantoor in Boston.

De winkel telt ruim zevenhonderd vierkante meter en is daarmee de grootste Reebok-winkel wereldwijd. De focus ligt sterk op productpersonalisatie. Zo is het de enige winkel waar klanten naar eigen smaak aangepaste versie van de iconische Classic Leather-sneakers kunnen laten maken. Ook kunnen zij in een paar minuten tijd eigen ontwerpen op kleding en accessoires aanbrengen.

Voor het interieur heeft Reebok zich laten inspirereren door een combinatie van sportscholen en werkplaatsen. Het design is een mix van technische snufjes met industriële elementen, die weer passen bij het honderd jaar oude pand. Met een combinatie van warme materialen en witte en grijze tinten moet de winkel volgens Reebok beide geslachten aanspreken.

Klanten die hun net aangeschafte sneakers direct willen uittesten kunnen dat, onder begeleiding van een medewerker, doen in de naastgelegen gym. Het proberen van producten is volgens het sportmerken een integraal onderdeel van 'het nieuwe Reebok'.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles op RetailTrends voor slechts 28,75 per maand.

Word member Of log in