Werknemer neemt ontslag om kerstpakket

De Jumbo-medewerker die zijn beklag deed in de media over het kerstpakket gaat opzoek naar een nieuwe baan. De parttime medewerker kreeg een schriftelijke waarschuwing van de directie na zijn uitlatingen in de pers, waarop hij besloot op te stappen.

Begin deze week ontstond grote commotie over het kerstpakket van de supermarktketen. Werknemers waren ontevreden over een waardebon van vijftien of dertig euro, die alleen in de eigen Jumbo-filialen besteed kan worden. De betreffende werknemer reageerde tegenover een GPD-verslaggever: ‘Frits van Eerd met al zijn miljoenen denkt te veel aan zijn centjes en vergeet zijn medewerkers’. Waardoor hij zich moest melden op het hoofdkantoor. Reden voor de werknemer om op te stappen.

Colette Cloosterman, commercieel directrice van Jumbo, kondigt aan de giften aan het personeel nader te bekijken. ‘We proberen er altijd iets leuks van te maken, dat geldt zowel voor de cadeautjes aan het personeel als de evenementen die we organiseren. We gaan bekijken hoe we onze 12.000 medewerkers in de toekomst het best kunnen belonen voor hun inzet.’ Voor in ieder geval één medewerker komt deze beslissing net te laat.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!