Groentemayonaise tegen overgewicht

De horeca en de Universiteit van Wageningen willen de snackbarbezoeker gezonder en milieubewuster maken. Hiertoe willen zij nieuwe producten ontwikkelen, zoals groentemayonaise.

‘We willen mensen helpen met hun gezondheid. Dat kan bijvoorbeeld door een mayonaise op de markt te brengen waarmee je direct alle groenten binnenkrijgt’, licht directeur Jeu Claes van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland toe.
Claes wijst erop dat Nederlanders steeds vaker buitenshuis eten en dat ook daar behoefte is aan gezonde producten. Tien jaar geleden nuttigden Nederlanders nog een kwart van de dagelijkse consumpties bij een restaurant, café of tankstation. Inmiddels is dit volgens de branchevereniging 37 procent.

Meer nieuws voor professionals in leisure? Leisurenews.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!