‘15% daling vleesconsumptie in 2015’

De vleesconsumptie per hoofd van de bevolking in West-Europa zal in 2015 met vijftien procent zijn gedaald. Mensen veranderen hun eetpatroon waardoor de vleesconsumptie in relatie tot andere eiwitten zal dalen. Dat voorspelt Henny Swinkels, director corporate affairs van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group.

Volgens Swinkels heeft de vleessector nog onvoldoende in de gaten dat de eetcultuur aan het veranderen is. In plaats van drie maaltijden per dag eten consumenten meer verspreid over de dag. Daarbij eten ze producten waarin wel vlees is verwerkt, maar niet als zodanig herkenbaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!