Bacardi opent winkel voor thuisfeesten

Bacardi en 55DSL hebben in Amsterdam een winkel geopend waar je attributen kunt kopen voor thuisfeesten. De zaak aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam, de eerste in zijn soort, is een tijdelijke. Hij is open tot 1 juli.

De winkel biedt alles op het gebied van mode, muziek, eten, drinken en de aankleding van het huis, voor het geven van een thuisfeest. Het initiatief van Bacardi, dat opereert vanuit Gouda, krijgt wellicht een vervolg in andere Nederlandse en buitenlandse steden.

In de winkel zijn playlists te beluisteren van internationale top-dj’s, is bijzondere kleding verkrijgbaar en zijn allerhande accessoires verkirjgbaar om een thuisfeest te ’upgraden’. “Voor deze guerrilla store werken we intensief samen met jonge opkomende mixologists, muzikanten, producenten en locaal creatief talent,” aldus Yorick van Baarsel, marketing manager van Bacardi Nederland. “Mede dankzij hen kunnen we drie keer per week aansprekende workshops bieden over afwisselend muziek, mode, cocktails en eten.’’

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!